|
|
|
|
|
| Author |
Message |
|
BrokenMarionette
|
|
Post subject:
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:28 pm |
|
|
Joooooj, ja sam imala jedan takav ispad neki dan, Ali ja... Pa mi se frendica rasplakala --> pa sam skuzila koje gluposti pricam
Jedna, sta da kazem? Sve ce biti u redu, popraviti ces stanje u skoli. Ionako je samo kraj polugodista, do kraja godine ce biti bolje
A za ljubav - sve u svoje vrijeme 
|
|
|
Alia
|
|
Post subject:
Posted: Fri Dec 07, 2007 9:47 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 2:38 pm Posts: 5240 Location: Sisak
|
|
...pa mislis da ja nisam plakala...i jos smo preko poruka to rijesavale...i napise mi neke stihove..i poslije "evo ti,nemoj me zaboraviti...na balu otplesi za mene"... ja gotova...skoro sam joj starog nazvala...i onda mi ne odgovara...alaaaa...malo mi je trebalo...sjedim u wc-u i placem ko budala...zbog budale...
|
|
|
nicky
|
|
Post subject:
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:41 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:06 pm Posts: 2283 Location: tu negdi :)
|
drži se AliJa!
i ovi moji doli od one dvi Rabljanke stalno seru da će se ubiti, ali fala Bogu pa niko to ne misli ozbiljno 
| Top |
|
|
|
Alia
|
|
Post subject:
Posted: Sat Dec 08, 2007 11:07 am |
|
|
...hvaja...
...ma znam...i iskreno sumljam da ce i ona..al tada me zatekla jbt...
...al sad je opet ona happy Tonka... 
|
|
|
Mare
|
|
Post subject: Re: Sucky day thread
Posted: Fri Apr 18, 2008 9:22 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:03 pm Posts: 3070 Location: Bitchville
|
Nije baš suck day... al ok... niste dugo čuli nešto ovako... što mislite o osobi koja se ujutro probudi 5 minuta prije polaska busa... uspije se čak obući i istrčati iz kuće (naravno bez čarapa).. i trčaći prema cesti ne skuži da je ograda zatvorena jer pokušava zgurat knjigu u torbu pa se zabije u ogradu (koja se btw zatvara svake prijestupne godine!!!!), nekak nađe vrata da prođe ogradu... spotakne se na najmanji mogući kamenčić koji možete zamislit, usto se splete u svoje vlastite noge, ali ne padne! WuHu! Nastavi trčat prema stanici još uvijek pokušavajući zatvorit torbu.... napokon stigne na stanicu (koja je 100 metara od kuće), dođe bus, lijepo sjedne na slobodno mjesto i poželi slušat glazbu... izvadi mp3 player... i skuži da nema slušalica.... ok, preživi putovanje do ZG-a... uđe u tramvaj... sjedne na stolicu ... da bi se digla za 30 s jer je neka bakica koja očito ima problema s grlom jer stalno ide "khm, khm, KHM!!!" poželi sjest... i onda reko zajebi sve... idem pješke!!!
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
Alia
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 9:01 am |
|
|
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 12:06 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:55 pm Posts: 4139 Location: Cajkaland
|
Mare 
_________________ i trust everyone, it's the devil inside them i don't trust
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 10:24 am |
|
|
Code: Koleginice, nedostatak eksperimenata se jedino moze nadoknaditi ucescem u novim eksperimentima. Sa manjkom eksperimenata mozete da izadjete na ispit u poslednjem roku u tekucoj skolskoj godini. O svemu ovome smo pricali na prvim vezbama. pozdrav, VG Code: jebala ih birokratija . kakve moroncine. osecam se ko da cu da ubijem nekog. za 1 eksperiment da me zajebu da moram u oktobru da polazem najgori predmet. kakve p*ederchine.  ubicu nesto majke mi Code: a predavanja na kojima je davao spiskove za te eksperimente su ekvivalent zanimljivosti mokrog cebeta. dekanovo kuche me zeza..... dno dna... bitno da su mu emailovi verdana u plavoj boji,. ASshole
|
|
| Top |
|
|
|
-Aleksandra
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 11:04 am |
|
|
_________________ "I chased you for long enough, now it's time you've chased me..."
|
|
| Top |
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 1:43 pm |
|
|
Code: bukvalno nema utehe. sad odem kod druge asistentice i ona me napadne sto nisam bila na nekom prvom eksperimentu i nisam htela da se bijem za spisak. a ima nekih manijaka koji imaju po 14 eksperimenata. tako je ne fer. pritom ta ista asistentkinja napadne profesora koj je hteo da mi pomogne. sad cu da ga emailujem pa ako imam srece da rascistim to do septembra....
hvala aleks. nemas pojma kolko sam se iznervirala. rade kompleksi ovih manijaka sa faksa....
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 8:44 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:03 pm Posts: 3070 Location: Bitchville
|
|
Joj, Iva.. nemoj bit u bedu... i ja imam slično sranje... iako sad profesor kao kaže da bi se mogli dogovorit da prije rujna polažem... i to još 1. semestar... pa mi drugi nemre upisat dok ne položim prvi... uff Sam se drži, školstvo je sjebano i kod tebe i kod mene...
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
andrea
|
|
Posted: Wed Jul 23, 2008 10:00 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 10:45 am Posts: 2100 Location: city of blinding lights
|
|
nije sucky day, ali je sucky week.. od četvrtka.. eto. ukratko, upisujem se u klub ostavljenih djevojaka. nakon 3 mjeseca savršene sreće - bum, out of nowhere.. eto, sad vidite koliko bolujem kad sam čak na forumu navečer...
_________________ 3 words, 8 letters.say it and I'm yours. 8 letters, 3 syllables. say them and I'm yours.
|
|
| Top |
|
|
|
Alia
|
|
Posted: Thu Jul 24, 2008 1:53 pm |
|
|
...aww andrea..ajde naici ne netko bolji... ...al vidis pozitivna stvar,vratila se ti nama.. 
|
|
|
|
|
|
|
|